donderdag 9 februari 2012

Onze zuster Aafia Siddiqui heeft kanker....

bismillaah, 

Ik neem aan dat de geruchten de broeders en zusters niet zijn ontgaan, maar het gerucht ging een tijdje dat zuster Aafia Siddiqui [van Pakistaanse komaf, gevangen gehouden in de VS] zwanger zou zijn van verkrachting door één van de gevangeninsmedewerkers. [Zie Bron nieuwsbericht & Bron verklaring.

Alhamdoelillaah, nu blijkt dit niet het geval te zijn, maar er is nu wel veel bewijs dat de zuster kanker heeft, wallaahoe a'lem. Deze zuster heeft, voor haar arrest al, maar helemaal sinds haar gevangenschap zoveel te verduren gekregen, zowel mentaal als lichamelijk. Tijdens hoorzittingen was zij slechts een schim van de vrouw die zij hiervoor was; de vrouw die moslimkinderen de deen onderwees, artikelen schreef en opriep om veelvuldig in sadaqah [liefdadigheid] te geven. 

Ik zal insha-Allaah in dit topic wat verwijzingen maken naar oudere topics over de zuster. Eenieder die haar wilt schrijven kan zich melden via PB of via schrijfnu@hotmail.com en eenieder die op de hoogte gehouden wilt worden over haar situatie kan de volgende site regelmatig bekijken; http://justiceforaafia.org/index.php

Vergeet haar en haar familie niet in jullie doe'aa! Dit is een moeder van drie [!] kinderen, wiens jongste zoon in haar kidnappingvermist is geraakt [toen slechts een baby van 6 maanden oud] waar nu, naar mijn weten, nog steeds geen teken van leven van is teruggevonden. Hij, Soelaymaan, zou nu 8 jaar oud zijn geweest, of is nu 8 jaar oud..gezien niemand weet of hij uberhaupt nog in leven verkeert. 

Moge Allaah de zuster en haar familie geduld schenken, en hun onderdompelen in Zijn Rahma, ameen.


Kijk hier voor haar verhaal:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten