zaterdag 18 december 2010

Steun stichting One Ummah Wahida!!

Beste vrienden,

Asalaamoe Alaykoem warhamtoe Allaah

Over de hele wereld zijn er vele kansarme kinderen die verstoken blijven van goed onderwijs. Kinderen die zonder onze hulp een grote kans hebben om een leven van armoede en tegenslag tegemoet te gaan. Met de juiste begeleiding en ondersteuning kunnen deze kinderen een betere toekomst realiseren voor zichzelf en voor hun omgeving.

ONEUMMAHWAHIDA (Stichting OUW) is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor eenheid, liefdadigheid en onderwijs binnen en buiten de moslimgemeenschap. Onze grootste prioriteit is om kansarme kinderen een gezonde, stabiele en gelukkige leefomgeving te bieden. Stichting OUW vindt haar inspiratie in de essenties van de islam waarin waarden zoals barmhartigheid, gelijkwaardigheid en samenwerking een grote rol spelen.

Ondersteund door Islamic Relief is Stichting OUW een actie begonnen om weeskinderen in Gaza en Mali een kans te bieden op een betere toekomst. Er zijn verschillende manieren waarop ook JIJ een verschil kunt maken. Steun de kinderen en help mee!

Kom zelf in actie! 
Haal donaties op in je eigen omgeving. Dat kan zijn bij vrienden, familie, klasgenoten,… Dit is de meest effectieve en dankbare manier van helpen! Meedoen is heel simpel. Download hier het Iedereen helpt mee!http://http://www.oneummahwahida.com...0formulier.pdf formulier en volg de aanwijzingen die vermeld staan op het document. Jouw inzet betekent hoop voor kansarme kinderen! 

Wijs de mensen in jouw omgeving op het Iedereen helpt mee! formulier en zorg dat ook zij actief bezig zijn met liefdadigheid!

Eenmalige donatie 
Wil je Stichting OUW ondersteunen met een eenmalige gift? Daar zijn we natuurlijk enorm blij mee! Klik hier om het online Eenmalige Donatie formulier in te vullen. http://http://www.oneummahwahida.com...e-donatie.html

Word donateur 
Je kunt ONEUMMAHWAHIDA ook ondersteunen door donateur te worden. Je kunt je aanmelden als donateur door hier te klikken en het online Donateur formulier in te vullen. Je kunt zelf kiezen welk bedrag je periodiek wilt overmaken aan Stichting OUW.

Volg ons op onze social media pagina’s en deel deze met je familie en vrienden: 

Facebook: http://www.facebook.com/pages/OneUmm...45729565471827. 
Hyves: http://oneummahwahida.hyves.nl/
Twitter: https://twitter.com/OneUmmahWahida/#
Youtube: http://www.youtube.com/user/OneUmmahWahida

Vrijwilliger worden? Kijk op www.oneummahwahida.com voor meer informatie.

P.S: Stuur a.u.b. dit bericht zoveel mogelijk door naar al je vrienden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten