zondag 25 april 2010

Xonar! zet zich in voor islamitische pleeggezinnen en zijn op zoek naar jou!

Assalaamoe aleikoem Vrede zij met u السلام عليك
Mijn beste broeders en zusters in de Islaam,

InshaALLAH verkeren jullie allemaal in een goede staat van Imaan, Taqwa en Gezondheid, en ik vraag ALLAH swt ons allen te leiden, te beschermen, ons sterk en standvastig te maken en ons meer geduld te laten hebben met alles wat ons overkomt alhamdoelillah, AMIEN!



Ik mail jullie omdat ik een heel erg belangrijke oproep wil doen aan iedere moslim- moslima met een hart voor een ander!!!

 
Het is namelijk zo dat er een enorm groot tekort is aan Islamitische pleeggezinnen. Natuurlijk horen wij als moslims goed te zorgen voor onze kinderen en deze zelf op te voeden, maar het kan altijd voorkomen dat ouders (op een bepaald moment) niet zelf voor hun kinderen kunnen zorgen of dat kinderen (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen om welke reden dan ook.

En daarom zijn er Islamitische pleeggezinnen nodig, omdat de kinderen anders terecht komen in ongelovige gezinnen en dit willen wij toch niet!!!

 
Kinderen die niet thuis kunnen wonen of zelfs geen ouders meer hebben, hebben het al zo moeilijk! Ze hebben vaak al veel verdriet gehad in hun jonge leventje en hebben vaak ook weinig liefde gekend!

 
Deze kinderen zijn onschuldig en kunnen er niets aan doen wat hen is overkomen, daarom moeten wij deze kinderen helpen inshaALLAH!!!

 
Wij moslims horen er te zijn voor onze (wees)kinderen, en ze de zorg, liefde ,genegenheid en Islamitische opvoeding te bieden die zij verdienen!

Ze verdienen ook een stabiel en liefdevol gezinsleven net als ieder ander kind. Als wij er niet zijn voor deze kinderen, wie leren hen dan het geloof, de Islamitische normen en waarden, de weg naar het paradijs?

 
En daarbij komt ook nog dat als je de zorg van zo´n kindje op je neemt, ALLAH swt jou rijkelijk zal belonen hiervoor! Dus je helpt het kind en je helpt jezelf!!

 
Er zijn veel vooroordelen en er heerst veel onwetendheid over het pleegouderschap, vooral wat betreft de vergoeding die men hiervoor zal ontvangen! Deze vergoeding wordt niet gezien als inkomen en heeft dus ook geen invloed op jouw verdere inkomen, er wordt dus niets afgetrokken van je uitkering ofzo!!!

Mijn beste zusters, mochten jullie na het lezen van deze mail bereid zijn en de mogelijkheid hebben om voor een of meerdere kindjes te zorgen neem dan a.u.b. z.s.m. contact op met Xonar en meld je nu aan want er zijn op dit moment ook Islamitische kinderen die nergens anders terecht kunnen dan bij een ongelovig gezin!

Xonar voor zuid Limburg


Rubicon voor midden Limburg

http://www.rubicon-jeugdzorg.nl/


Voor verdere vragen kunnen jullie mailen naar a.mourchid@home.nl

In de naam van ALLAH swt vraag ik jullie om goed na te denken over onze situatie, want ook dit behoort tot het geloof!!! Wij praten en klagen veel te veel en praktiseren veel te weinig.

Als wij willen dat er rekening gehouden wordt met onze Islamitische normen en waarden, dan moeten wij zelf ook laten zien dat wij het waard zijn en dat wij zelf ook ons best doen om wat te beteken voor de samenleving!!!


Moge ALLAH swt jullie rijkelijk belonen voor jullie naar jullie intentie!

Wa salaamoe aleikoem wa rahmatullahi wa barakatuh

Jullie zuster in Islaam

Was-Salaamu 'Alaykum Wa Rah'matullaahi Wa Barakaatuh

"Maar als jullie geduldig blijven en godvrezend worden, kan het geringste kwaad jullie niet treffen."

(Aal-'Imraan 3:120)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten