zaterdag 12 februari 2011

inzameling scootermobiel voor een zuster van het forum(bekeerdemoslimas)

As-Salaamu 'Alaykum Wa Rah'matullaahi Wa Barakaatuh,

 
Lieve zusters op dit forum,

Er is op dit forum een zuster lid, die al enige jaren door een erg zware beproeving is getroffen. Zij heeft het zowel lichamelijk, als geestelijk erg zwaar.



Ze heeft al enige jaren last van djinn die het haar erg moeilijk maken, met de Toestemming van Allaah, en waardoor zij zelfs vandaag de dag haast niet meer de deur uitkomt, omdat haar ledematen te vermoeid zijn en te pijn doen. Zelfs in huis maakt zij gebruik van een wandelstok om naar de keuken te lopen. Maar omdat er medisch niets vast te leggen valt, is een aanvraag voor een scootmobiel bij het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) helaas afgewezen. Deze scootmobiel heeft zij echter wel nodig, om toch de deur uit te kunnen en o.a. boodschappen te kunnen doen en naar afspraken te kunnen gaan, inshaa-e Allaah.



De zuster krijgt zowel hulp in de huishouding via thuiszorg, als begeleidende hulp, alh'amdulillaah. Dit, omdat er op psychologisch gebied wél een diagnose is. Walh'amdulillaahi 'alaa kulli h'aal. Ook haar begleidster acht het voor de zuster noodzakelijk dat zij meer buiten komt en haar dagelijkse dingen kan doen inshaae Allaah.



Zodoende vragen wij jullie, met de wil van Allaah, om een bijdrage te leveren aan de inzameling voor een scootmobiel. Een 2e hands scootmobiel is er vanaf zo'n 400 á 500 euro inshaae Allaah tot een paar duizend euro. We hopen er één met verlof van Allaah aan te kunnen schaffen die nog lange tijd meegaat en we smeken Allaah om Zijn genezing voor haar en voor alle zieke moslims. Aameen.



Het verhaal van deze zuster is na te lezen op http://www.uitdrijven.nl (onder "Een nieuw verhaal van een zuster staat nu online" op de homepage).



Een bijdrage kan worden overgemaakt op rekeningnummer 833530119 t.n.v. S. Mirza te Amsterdam. Zij zal samen met haar begeleidster van de thuiszorg zoeken naar een 2e hands scootmobiel en alle bijkomstige zaken regelen, inshaa-e Allaah. De zuster is ook bekend bij Stichting Moslimanetwerk.



Mocht je nog tips en/of advies hebben, laat het ons of haar dan weten, inshaa-e Allaah!



Djazaakunna Allaahu khayr.



Team Bekeerde Moslima's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten