zondag 19 juni 2011

Kledingverzameling voor de gezinnen van de gedetineerden!

Assalamu aleykum,

Kledingverzameling voor de gezinnen van de gedetineerden!



Er zijn schokkende berichten tot ons gekomen. Dit onrecht en terreur van de agressor in Marokko heeft er zelfs voor gezorgd dat de vrouwen van de gedetineerden zo weinig geld hebben dat zij hun 'awrah en dat van hun kinderen onvoldoende kunnen bedekken.



Vandaar een oproep aan iedere zuster om minimaal een jilbaab, ghimaar, hoofddoek, niqaab en/of handschoenen te doneren aan de vrouwen van de gedetineerden.



Wij zullen samen met de broeders van Engeland er voor gaan zorgen dat dit bij hen komt. De eerste lading gaat a.s. zaterdag verstuurd worden. Wees er snel bij en reken je rijk!



Wat zal het jou eren als jij jouw zuster bedekt...(!)



Tevens een oproep om kinderkleding, die in goede staat zijn, incl. schoenen te verzamelen en dit af te geven bij ons. Voor de broeders die geen vrouwen/kinderkledij kunnen doneren stellen wij een de gelegenheid om geld te doneren met een duidelijke vermelding dat dit besteed moet worden aan kleding.



Voor verdere instructies mail naar free.saddik@gmail.com



Waleykumu salaam,



Team Free Saddik



--



Team Free Saddik



www.behind-bars.net

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002239090847

www.youtube.com/user/prisonersbehindbars

@FreeSaddik

Telefoon: opvragen via mail

4 opmerkingen:

  1. verlichtendegedachtendinsdag, juni 21, 2011

    Support Ons Behind-Bars en Team Free Saddek willen zich in zetten voor hen die geen geluid kunnen en/of mogen maken. Daarvoor hebben wij mensen nodig die onze projecten doen slagen. Voor succes in onze zaken richten wij ons ten eerste naar Allah de Verhevene en dan naar de mensen, de moslims die het gevoel hebben dat wij één lichaam zijn. Wij doen niets anders dan de 'zwakke' lichaamsdelen helpen, wij bieden hen een steuntje...



    Voel jij je geroepen? Wil jij je islamitische verantwoordelijkheid nemen? Ben jij humaan en wens jij rechtvaardigheid voor de onderdrukten? Dan ben je bij ons op de juiste adres! Jij kan ons direct mee helpen met het volgende:



    ◦Wij hebben vertalers nodig. Vertalen is noodzakelijk om een zo groot mogelijk bereik te bewerkstelligen onder de mensen. Wij vragen om vertalers die het Nederlands, Engels, Arabisch of het Marokkaans beheersen. Voel jij je geroepen? Mail dan met ons, free.saddik@gmail.com!


    ◦De gedetineerden hebben het ontzettend zwaar. Maar wij dienen ook niet hun families te vergeten, met name de vrouwen en de kinderen. De Marokkaanse autoriteit heeft het strafbaar gesteld om hen te helpen. Het resultaat is dat hele families van een vuilnisbelt moet eten, met ziektes als kanker tot het gevolg. Wij als moslims mogen dat niet laten gebeuren! Allah t'ala zal ons op de Dag des Oordeels vragen waarom wij hen niet gekleed hebben. Waarom wij hen niet gevoed hebben. Waarom wij hen geen onderdak hebben geboden. Allah zal op de Dag des Oordeels vragen waarom wij niet voor onze broeders en zusters die het moeilijk hebben, die in armoe leven en die nauwelijks kleding hebben om zich te bedekken, gezorgd hebben. Daarom zamelen wij kleding en geld in voor hen die het nodig hebben.


    Donaties kunnen overgemaakt worden naar:

    Rekeningnr.: 142257486
    T.n.v.: A. Choukoud
    O.v.v.: Behoeftigen in Marokko

    Om kleding af te geven kan er gemaild worden naar free.saddik@gmail.com voor verdere instructies.



    Wees niet gierig hier in dunya, maar wees gul! Geef fi-sabillilaah!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. verlichtende-gedachtendinsdag, juli 12, 2011

    Alhamdulilaah kunnen wij mededelen dat wij al bijna 1300 euro hebben ontvangen voor de gezinnen in Marokko, met name de vrouw en kinderen van Bouchta! Dit is enkel in 1 week bij elkaar gebracht door de Nederlandse broeders en zusters, moge Allah t'ala hen belonen! Vergeet jullie broeders en zusters niet in jullie du3a en in jullie giften fi-sabillilaah! Zolang de kostwinner uit het gezin is, hebben de families hulp nodig! Geef, en tel je beloningen bij Allah t'ala!

    Het zorgen voor de familie van een krijgsgevangene staat gelijk in beloning als
    het zorgen voor de familie van een Mujaheed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Salaam aleikoum,

    Graag wil ik weten of ik eventueel ook kinderkleding kan doneren en of dit mogelijk is in Rotterdam.

    wasalaam

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Team Free Saddik



    www.behind-bars.net

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002239090847

    www.youtube.com/user/prisonersbehindbars

    @FreeSaddik

    Telefoon: opvragen via mail

    BeantwoordenVerwijderen