vrijdag 13 mei 2011

SPOED! Even aandacht voor het volgende inshaa-e Allaah..‏

Bismillaahir Rah’maanir Rah’eem



As-Salaamu ‘Alaykum Wa Rah’matullaahi Wa Barakaatuh.

Moslimanetwerk vraagt uw aandacht voor het volgende,

Een zuster van ons uit Amsterdam is erg ziek. Ze heeft al jaren ernstige mentale en fysieke klachten door sih’r (magie). Zij zit in een erg moeilijke thuissituatie, waarbij de situatie elk moment uit de hand kan lopen. Haar man dreigt haar te verlaten en hun kinderen mee te nemen. Er is al meerdere malen getracht met hem te praten door meerdere personen, maar tevergeefs. Waar het nu op neerkomt is dat als haar man haar zou verlaten, zij er alleen voor komt te staan en vanwege haar huidige mentale en fysieke toestand zou zij dat niet kunnen dragen. Althans niet op dit moment.

Zodoende zijn wij dan ook met spoed op zoek naar zusters, die ofwel haar voor een bepaalde periode (lang of kort) in huis zouden kunnen nemen, ofwel zusters die bij háár zouden willen logeren voor lange of korte periode, eventueel afwisselend met elkaar, of als iemand een kamer zoekt in Amsterdam is het ook mogelijk om bij haar te verblijven/wonen. Haar woning is groot genoeg.
ECHTER! De zusters dienen wel rekening te houden met het feit dat deze zuster last heeft van sih’r en bepaalde daarbij komende klachten. Wij vragen derhalve zusters die sterk staan in hun Dien, die een sterke overtuiging hebben en een sterk vertrouwen op Allaah. Zusters die niet bang zijn voor djinn en shayaateen en enigszins weten hoe ze hiermee om moeten gaan (evt. kan dit ook besproken worden bij een kennismakingsgesprek).

 
We beseffen dat deze zoektocht naar de juiste zuster(s) erg moeilijk is, maar – bi idhnillaah – niet onmogelijk. Het is uiteindelijk de bedoeling dat deze zuster begeleid wordt naar een sterk imaan en roqyah en dat zij op eigen benen leert te staan, inshaae Allaah. Wij vragen Allaah om haar genezing, alsook de genezing voor al onze andere broeders en zusters die getroffen zijn hiermee en moge het een reiniging van zonden zijn en een reden om hen te verheffen in rang bij hun Heer. Aameen!

 
Wie wil reageren op deze oproep met suggesties, advies, vragen, en/of aanbod, mail naar: contact@moslimanetwerk.nl o.v.v. “Maatje zuster Amsterdam Zuid-Oost”.

Was-Salaamu 'Alaykum Wa Rah'matullaahi Wa Barakaatuh

 
Sluit je aan bij ons zusternetwerk en draag je steentje bij!!

Website: http://www.moslimanetwerk.nl

Forum: http://forum.moslimanetwerk.nl

Hyves: http://moslimanetwerk.hyves.nl/

E-mail: o.post@moslimanetwerk.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten