maandag 16 mei 2011

We zijn al een paar weken op zoek naar een kinderwagen voor een baby(jongen van 2-3 maand ongeveer)HELP MEE MET HET ZOEKEN!

sa---------------------------------------------------------------------


Assalamu Alaikum Wa Rahmatullahi Wa Barakatuh,





Ik wil graag een oproep doen aan onze zusters. Er is een zuster die sinds kort in Nederland verblijft, helaas is ze het slachtoffer geworden van mensenhandel praktijken.

Ze woont nu in de opvang waar ik werk. Ze heeft niet veel geld en is twee maanden geleden bevallen van een jongen. Ze heeft een kinderwagen gekregen van de opvang, alleen deze is niet goed meer en de rem doet het hier niet goed van. Verder is hij heel groot en durft ze er niet mee over straat of in de bus. Ze loopt telkens met haar kind in een draagzak.





Mijn oproep aan jullie, is er een zuster die haar kinderwagen weg wil geven ( sadaka) aan deze zuster. Een kinderwagen waar een kindje van twee maanden in kan, het is een jongen.

Liefst een kleine kinderwagen, aangezien ze niet met haar huidige kinderwagen over straat durfde.

Jullie kunnen insha' allah contact opnemen via mijn e-mail: n_adine@live.nl





"En zij voeden uit liefde voor hem de armen, de wees en de gevangene (zeggende) Wij voeden u slechts terwille van Allah. Wij verlangen van u geen beloning noch dank." (Koran, 76: 8-9)



"....en wat u weggeeft om Allah’s welbehagen te zoeken: en welke schatten u ook weggeeft, het zal u ten volle worden terugbetaald”



n_adine@live.nl



Fi amanillah,

Nadine

1 opmerking:

  1. verlichtende-gedachtenzaterdag, juni 11, 2011

    Salaam alaikoum

    er is reeds een kinderwagen gevonden alhamdullilah

    BeantwoordenVerwijderen