vrijdag 25 maart 2011

Op zoek naar 2 gastgezinnen voor 3 weken in de zomervakantie(noord nederland)

Salaam Aleykoum Warahmatoelah Wabarakatoeh.

We zijn op zoek naar een tijdelijke islamitische gastgezin voor 2 jongens en 2 meisjes.
Het gaat om de kinderen van de vermoorde zuster.
Moge Allah haar genadig zijn en haar laten samenvoegen met haar kinderen amin.
Hun (pleegmoeder)wil graag met vakantie(familiebezoek) naar Egypte voor 3 weken in de zomervakantie aanstaande inshaAllah,en ze mag van de nederlandse overheid niet de kinderen meenemen naar Egypte.
Ze kan een vergoeding geven van 500 euro voor deze 3 weken per 2 kinderen.
We zijn dus op zoek naar een gastgezin die 2 jongens kan opvangen het liefst een gezin met jongens en/of kleine meisjes om zo fitna te voorkomen inshaAllah.
en een gastgezin die 2 meisjes kan opvangen het liefst een gezin met meisjes en/of kleine jongens om zo fitna te voorkomen.
Eisen zijn wel een islamitisch en stabiele leefomgeving geen ouders die constant ruzie maken of een plaats waar mishandeling plaats vind.
Geïnteresseerden kunnen mailen naar:hulpvoormoslimas@gmail.com

Aboe Hoerayrah radiAllahoe anha overlevert dat de Profeet sallalahoe alahayhi wasalam zei:
Wie één van de moeilijkheden van de gelovige verhelpt, Allah zal één van zijn moeilijkheden verhelpen op de Dag der Opstanding. En Wie een ongemak (van een ander) vergemakkelijkt, Allah zal in dit wereldse leven en in het Hiernamaals zijn ongemak vergemakkelijken. En wie (de (fouten van) een moslim bedekt, Allah zal in dit wereldse leven en in het Hiernamaals zijn (fouten) bedekken. En Allah blijft de dienaar helpen zolang hij zijn broeder helpt. En wie een pad bewandelt zoekende naar kennis, Allah zal voor hem hiermee een pad naar het Paradijs vergemakkelijken. En er is geen groep mensen die zich in één van de huizen van Allah verzamelt om het Boek van Allah te reciteren en onderling te bestuderen, of Hij doet innerlijke rust op hen neerdalen, en genade zal hen bedekken en de Engelen zullen zich om hen scharen en Allah zal hen gedenken bij degenen die bij Hem zijn. En wie vertraagd wordt door zijn daden, zijn goede familienaam zal dit niet kunnen versnellen.”
(Overgeleverd door Moeslim met deze bewoordingen)
Laten we niet vergeten dat deze zuster vrijwillig 4 kinderen opvangt en dag en nacht voor deze kinderen klaar staat,laten we haar helpen zodat ze naar haar familie toe kan gaan inshaAllah
Moge Allah jullie belonen voor het doorsturen van deze mail,(gelieve alleen doorsturen naar moslims in het Noorden van het land)
En moge Allah de kinderen een goed gastgezin geven amin.
Jullie zuster Sherin en Maryam

4 opmerkingen:

  1. salaam aleykoum.
    Alhamdullilah hebben de meisjes deze 3 weken opvang bij een zuster inshaAllah.

    Alleen voor de jongens heeft niemand zich nog aangemeld helaas.
    Gun deze zuster om haar familie te bezoeken,ze heeft al meer dan een jaar voor de kinderen van haar familie gezorgt alhamdullilah wat zeker niet makkelijk is daarnaast heeft ze zelf ook nog 2 kinderen.

    Verpsreid des noods deze email in Noord nederland groningen leeuwarden en omstreken inshaAllah.

    Moge Allah jullie belonen voor de inzet en de intenties amin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Salaam alaykom,

    Ik zou graag willen weten hoe oud de jongens zijn?

    Met vriendelijke groet,
    Masoum

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Salaam Aleykoum.

    volgens mij 13 en 11 jaar oud de zuster (shereen)die in contact staat met deze kinderen weet hier meer over ze is naar haar familie in het buitenland maar ze komt eind mei volgende week terug inshaAllah.

    ik kan even niet een reactie plaatsen zal wel een storing van blogger zijn vandaar dat ik anoniem reageer dat kan namelijk wel.
    U kan ook mailen naar hulpvoormoslimas@gmail.com
    Zodra ze terug is kan ik je de exacte leeftijden doorgeven.

    BeantwoordenVerwijderen