donderdag 11 augustus 2011

info van behindbars

Assalamu aleykum beste broeder en zuster in de Islam en goedemorgen beste contact,
Zoals u weet, protesteren wij met enige regelmaat bij de Marokkaanse ambassade. Zo ook aanstaande zaterdag van 15.00 tot 16.30. In de bijlage vind u de poster. Wij willen jullie vragen om te komen, maar ook om zoveel mogelijk mensen mee te nemen. Nodig mensen uit door de flyer rond te sturen. Deze maand is Ramadan! Wij mogen de gevangen en de families niet in de steek laten! Dit is wat wij binnen de grenzen van de rechtsorde kunnen en zullen doen!

Maar dat is niet het enige wat wij doen. Wij zamelen kleding in voor de kinderen en vrouwen van de gedetineerden. Wij zamelen geld in voor het onderhoud van deze gezinnen. En weet dat zij dit hard nodig hebben! De Marokkaanse regering staat het niet toe dat de gezinnen geholpen worden door hun eigen familie. Met als gevolg dat kinderen honger lijden, van de vuilnisbult moeten eten etc. (deze verhalen zijn gewoon op YouTube te vinden! Hoe kan het zo zijn dat vandaag de dag, in 2011, kleine kinderen honger hebben en dat wij elke avond een rijkelijke iftar vieren?
Wij hebben jullie nodig. Wij hebben jullie heel hard nodig!
Behind-Bars wil zich in zetten voor hen die geen geluid kunnen en/of mogen maken. Daarvoor hebben wij mensen nodig die onze projecten doen slagen. Voor succes in onze zaken richten wij ons ten eerste naar Allah de Verhevene en dan naar de mensen, de moslims die het gevoel hebben dat wij één lichaam zijn. Wij doen niets anders dan de 'zwakke' lichaamsdelen helpen, wij bieden hen een steuntje...
Voel jij je geroepen? Wil jij je islamitische verantwoordelijkheid nemen? Ben jij humaan en wens jij rechtvaardigheid voor de onderdrukten? Dan ben je bij ons op de juiste adres! Jij kan ons direct mee helpen met het volgende:

Wij hebben vertalers nodig. Vertalen is noodzakelijk om een zo groot mogelijk bereik te bewerkstelligen onder de mensen. Wij vragen om vertalers die het Nederlands, Engels, Arabisch of het Marokkaans beheersen. Voel jij je geroepen? Mail dan met ons, behindbarsnet@gmail.com!

De gedetineerden hebben het ontzettend zwaar. Maar wij dienen ook niet hun families te vergeten, met name de vrouwen en de kinderen. De Marokkaanse autoriteit heeft het strafbaar gesteld om hen te helpen. Het resultaat is dat hele families van een vuilnisbelt moet eten, met ziektes als kanker tot het gevolg. Wij als moslims mogen dat niet laten gebeuren! Allah t'ala zal ons op de Dag des Oordeels vragen waarom wij hen niet gekleed hebben. Waarom wij hen niet gevoed hebben. Waarom wij hen geen onderdak hebben geboden. Allah zal op de Dag des Oordeels vragen waarom wij niet voor onze broeders en zusters die het moeilijk hebben, die in armoe leven en die nauwelijks kleding hebben om zich te bedekken, gezorgd hebben. Daarom zamelen wij kleding en geld in voor hen die het nodig hebben.

Om de kleding te kunnen verschepen, hebben we geld nodig want helaas hebben we geen mogelijkheid om het zelf te brengen. Wij vragen jullie dan ook vriendelijk om uit te kijken naar mogelijkheden om het te vervoeren, en mocht dat niet lukken om ons te steunen op financiële wijze bij het versturen van de kleding.


Donaties kunnen overgemaakt worden naar:
Rekeningnr.:  142257486
 T.n.v.:   A. Choukoud
 O.v.v.:  Behoeftigen in Marokko + [waar het geld voor bedoeld is]

Om kleding af te geven kan er gemaild worden naar behindbarsnet@gmail.com voor verdere instructies.

Wees niet gierig hier in dunya, maar wees gul! Geef fi-sabillilaah!

--

 Behind bars Foundation for human-rights
موسسة وراء القبضان لحقوق الانسان


Homepage: www.behind-bars.net
Language: عربي - Nederlands - English
Franciase - Deutsch - Italiano (u.c.)
Facebook: click here
Twitter: @Behindbarsnet
Telephone: Mail us


Behind Bars Foundation is an initiative of various protest groups in the west. Behind-bars.net profiles itself as a media platform for the prisoner of conscience.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten