maandag 28 maart 2011

FREE SADDIK!!!

Beste moslims, Asalamoe aleikoem.




Alle lof is slecht voor Allah, de enige die het recht heeft om aanbeden te worden en de zegeningen en vrede over zijn geliefde profeet die opriep tot het goede.



Onlangs is er een groep politieke gevangene in Marokko begonnen met een opstand tegen het onrecht dat vele van hen al 8 jaar treft. Het gaat om de gevangenis te Sale, in de buurt van de hoofdstad Rabat. Sinds 15 februari hebben zij een statement in genomen; of het regime laat hen vrij of zij zullen hun vrijheid opeisen al zouden zij dat met de dood moeten bekopen. Nadat zij alle manieren hebben bewandeld om hun onschuld te bewijzen zijn zij het zat. Zoals Als wij echte terroristen zijn dan zullen zij ons vermoorden en zij zijn van ons af en anders laten zij ons vrij.

De statement:





Onder hen zijn vele broeders uit Europa die in de vakanties hun families wouden opzoeken, slechts omdat er ambtsberichten verzonnen zijn worden zij opgepakt en beschuldigd van het participeren aan de aanslag van 16 mei 2005 of werden zij onrechtmatig beschuldigd van terrorisme.


Zoals 1 van de broeders vertelt in hun statements, hoe kan het zo zijn dat het land waar wij wonen (Europa) ons nooit heeft berecht of opgepakt terwijl het Marokkaanse 'recht' ons heeft opgepakt en beweerd dat wij 16 mei hebben doen gebeuren. Iets dat in zo een geheim heeft kunnen gebeuren heeft er wel toe geresulteerd dat duizenden broeders van ahle soennah wal djamaa'a zijn opgepakt, ontvoerd, misbruikt, mishandeld en deze regering schaamde zich niet eens om zelfs vrouwen en kinderen op te pakken zodat zij de moslims onder druk konden zetten. Terwijl de technologie van Marokko veel lager is dan die van Europese landen.



Onder de gevangene en zo heeft Allah bepaald dat hij in de afdeling vast zit die de opstand leid, zit een broeder uit Nederland en in het speciaal uit Den Haag. Hij is vrij gesproken van de beschuldigen dat hij zou willen participeren aan de internationale gewelddadige jihad. Toen hij Marokko binnen kwam werd hij opnieuw voor dit zogenoemde feit berecht.



Het gaat om broeder Saddik Sbaa, hij is een 24 jarige Marokkaanse broeder afkomstig uit Tazah. Hij is op het Marokkaanse vliegveld mee genomen door de geheime dienst en een week lang gemarteld terwijl hij de dood wenste. Dit omdat sommige individuen, instellingen en moskeeën in Den Haag, als informanten wensen te werken voor de AIVD, direct of indirect. Zei spelen halve en verzonnen informatie door aan dit bedrieglijke orgaan die weer kan beweren dat zij van zogenaamde betrouwbare bronnen hebben vernomen dat die en die heeft aangegeven dat hij of zij wil participeren aan de internationale gewelddadige jihad, zo heb je een stempel en dit slechts dat op vermoeden, haat en jaloezie gestoeld is, met ernstige gevolgen.



Tijdens zijn verhoor heeft hij moeten toegeven wat gereciteerd werd ondanks dat hij daar niets mee te maken had, als hij nee of ik weet niet waar jullie het over hebben zei werd hij gemarteld, hij heeft zelfs mensen verzonnen die niet bestaan en verteld dat zij zijn leiders zijn in een cel zodat zij maar zouden stoppen met de martelingen. Hij werd gevraagd over vele broeders in Nederland en over hen moest hij verklaringen bevestigen die niet waar zijn, elke keer als hij nee zei zouden zij hem weer martelen en zo gingen zij een week lang door totdat de agenten genoeg informatie hadden om die in te dienen bij justitie zodat zij weer een rechtszaak op die informatie konden beginnen.



Hierna belde de broeder huilend naar de broeders en vroeg om vergiffenis in de doenya en aaghiraa, omdat hij de martelingen niet kon verdragen heeft hij de leugens van de inlichtingendienst bevestigd, deze leugens zijn allemaal gestoeld op de zogenoemde ambtsberichten van de AIVD die de Marokkaanse inlinchtingendienst een draai geeft, deze krijgt zij weer binnen van informanten die dus net zo betrouwbaar zijn als het bedrag en aanzien dat hen gegeven werd, hoe hoger het bedrag, des te hoger de leugen.



Iedereen die Saddik Sbaa kent, of het nou een moslim of geen moslim is, wallahi die getuigt ervan dat deze broeder een hoogstaand karakter heeft. Hij was gedreven in zijn vak, een uitstekende student, een goede werknemer, een eerlijke moslim, in dienst van de moslims, geliefd bij zijn familie, geliefd bij de mensen, vooruitstrevend, stimuleerde het goede en ik getuig bij Allah dat de harten hem missen, dat de tranen vloeien, dat de moeders verdrietig jammeren, dat de broeders met hun gedacht bij hem zijn, dat moeders die hem nooit kende of zagen huilen als zij de naam Saddik horen.


Ik vraag Allah de Meest Rechtvaardige, onze Heer die wraak neemt op een passende manier. O Allah, wij vragen u met alle ighlaas die onze harten konden en kunnen verzamelen, O Allah wij vragen u met u schone namen en eigenschappen, O Allah wij smeken u omdat u de enige bent die gesmeekt kan worden, omdat U de enige bent die antwoord en U bent degene die de zwakke en de arme niet in de steek laat, O Allah, bij U zoeken wij de overwinning en toevlucht, laat een iedere die er maar iets mee te maken heeft zijn moeder om hem huilen, zijn vrouw om hem jammer, zijn kinderen hem missen, O Allah de Meest Rechtvaardige wees streng in uw wraak. Zij hebben zijn gezin uit elkaar gescheurd, zijn moeder haar slaap en leven ontnomen, zijn broeders en zusters verdrietig gemaakt en hun leven geruïneerd, O Allah weest rechtvaardig in uw wraak en laat uw Wraak een rust zijn voor de harten van de gelovigen. O Allah, laat ons u Kracht en Macht zien in zij die hem onrecht hebben aangedaan of hiermee te maken hebben. O Allah laat hen mee maken wat hij heeft meegemaakt en wat hij meemaakt en neem hen van ons want zij zijn onrechtvaardig

En aan de goedgelovige moslims, die zachtaardig zijn voor elkaar, die elkaar nooit zouden uitleveren of bedriegen voor een geringe en tijdelijke prijs. O beste broeder, O beste zuster, O lieve moeder en rechtvaardige vader, O eerlijke Iemaam en lieve kinderen, als jullie iemand zoeken om wie jullie kunnen huilen, laat mij jullie vertellen dat jullie om Saddik mogen huilen. Want bij Allah die onze zielen in zijn macht heeft, hij had er alles voor over om jou te helpen, jou te beschermen, jou te dragen en voeden, hij zou met jou huilen en om jou huilen, hij zou je lief hebben en jou troosten en hij zou je nooit in de steek laten. Huil om hem als je iemand zoekt die jou tranen waardig is en Den Haag getuigt voor hem, zelfs de cipiers in Nederland konden het niet geloven waarvan hij beschuldigd werd, zo een hoogstaand karakter heeft deze broeder. Toen hij werd afgevoerd naar Marokko, onder begeleiding van agenten verontschuldigde zij zich en zeiden dat zij slechts doen wat hen opdragen werd en hij mocht vliegen zonder boeien wat uitzonderlijk is.

Iedereen die Saddik kent of niet persoonlijk kent, iedereen die hem wil schrijven kan dat mailen naar free.saddik@gmail.com en wij zullen dit spoedig bij hem afleveren. Heel veel informatie zal nog volgen inshaAllah, als je op de hoogte wilt blijven van onze mailing stuur ons een mail naar het zelfde email adres en wij zullen je op de hoogte houden van onze mailing. Zijn onze mails ongewenst, laat het ons weten en wij zullen u verwijderen.

Mocht je verdrietig zijn na deze brief, verblijd je hart met het volgende:

http://www.youtube.com/user/0nenote#p/u/2/Int2QCxxHIw (vanaf de 14de sec. tot en met 20ste zie je hem filmen met een wollen gestreepte Marokkaanse Qaamis (korte mouwen) en zwarte tulband, hij draagt een korte puntige baard)


En de zegeningen en vrede met de geliefde profeet, en alle Lof behoord toe aan Allah.

Team Free Saddik



Mail:free.saddik@gmail.com

Youtube kanaal: http://www.youtube.com/user/0nenote


STUUR DIT MASAAL DOOR EN PLAATS DIT OP FORA

3 opmerkingen:

  1. soebhannallah moge allah swt hun het goede geven en inshallah komen ze vrij

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die marokaanse regiring is tegenwoordig erger dan die hollanders moge allah hun straffen inshallah

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oo onze broeder saddik ik hoop dat jij en je broeders allemaal vrij komen inshallah. jullie zijn geen teroristen jullie zijn de gene die de islam op de goede manier volgen, jullie zijn de gene die de profeet vzmh volgen. soebhanallah je kan ook nergens de islam op de goede wijze volgen anders ben je een terreur soebhanallah.

    BeantwoordenVerwijderen