donderdag 17 september 2009

Assalamu 'alaykum wa rahmatullahi wa barakatuh,
Broeders en zusters, ik wil graag jullie aandacht vragen voor het volgende:
Vandaag de dag worden de ware geleerden en de oprechte Moslims uit de samenleving weggevaagd, en de verdorven 'geleerden' lopen vrijelijk rond om de mensen te misleiden. Vandaag de dag leven de beste zonen en dochters van deze Ummah in de slechtste omstandigheden, terwijl wij achterover zitten en doen alsof er niets aan de hand is.
De kruisvaarders en hun bondgenoten vernederen, martelen en verkrachten onze edele broeders en zusters in Guantanamo, in Abu Ghuraib, in Bagram, in Belmarsh en alleen Allaah Subhanahu wa Ta'ala weet op hoeveel plaatsen nog meer.
"En zij wreekten zich alleen op hen omdat zij geloofden in Allaah, de Geweldige, de Geprezene."[Surat Al-Buruj; 8]
Een voorbeeld van dit onrecht is onze geliefde Shaykh 'Ali At-Tamimi, een Shaykh die zeer actief was met het geven van Da'wa in Amerika en de wereld afreisde om de mensen op te roepen tot Allaah.
In september 2004 is hij aangeklaagd voor, naar men zegt, het aanmoedigen van een groep Moslimmannen, bekend als de Paintball of Virginia-11-zaak, om in Kashmir te trainen ter voorbereiding op het bevechten van Amerikaanse soldaten in Afghanistan.
Zijn rechtszaak begon op 4 april 2005 en hij werd op 26 april 2005 schuldig bevonden voor het aansporen van zijn volgelingen om in het buitenland te trainen voor de Jihad tegen Amerika.
Hij werd veroordeeld tot levenslang op 13 juli 2005. Deze Shaykh, moge Allaah zijn vrijlating bespoedigen, zette zich in om de Waarheid te verspreiden. Hij verkoos het lijden en strijden op de Weg van Allaah boven de genietingen van deze wereld.
Zijn lezingen en lessen zijn van grote waarde geweest, en zijn het nog steeds, voor de Moslims over de gehele wereld.
Nu hij gevangen zit, is het duidelijk hoe waardevol hij was voor de Islam en de Moslims.
Wij, die weinig tot niks voor de Islam betekend hebben, leven in comfortabele omstandigheden en vergeten degenen die ten onrechte en zonder misdaad gevangen worden gehouden door de ware misdadigers en onderdrukkers.
Als wij aan hen herinnert worden, fluistert de shaytaan ons in dat wij toch niks voor hen kunnen doen.
Weinigen die deze influisteringen negeren en zich inzetten voor hun zaak, want wij kunnen zeker wel iets doen!
Het minste wat je kunt doen, is het verrichten van du'a, wat zeker het beste wapen is voor de gelovige. Ten tweede kunnen wij hen financieel steunen.
En als derde kunnen wij hen brieven schrijven; iets waarvan de waarde zeer onderschat wordt. Al zijn het slechts een paar woorden waarmee je hen herinnert geduld te hebben in deze moeilijke tijden, ze zullen hen in ieder geval het gevoel geven dat zij niet vergeten worden door de Ummah.
Allaah heeft ons deze mogelijkheid geschonken, dus laat deze niet onbenut.
Je kan de Shaykh een brief sturen naar:Dr. Ali al-Timimi 48054-083Alexandria Detention Center2001 Mill RoadAlexandria, Virginia 22314
Of je kunt een berichtje voor hem achterlaten in deze topic. Wij hebben onze gevangenen genoeg in de steek gelaten, het word dus de tijd om nu voor hen op te staan en voor hen op te komen, op wat voor manier dan ook!
Laten we strijden om de ware 'Ulama, die openlijk voor de Waarheid uitkomen te beschermen – zij die de ware erfgenamen van de Profeten zijn.
Laat het feit dat je misschien niet goed Engels spreekt, jou hier niet van weerhouden.
Vraag aan iemand die dit wel kan jou bericht te vertalen, slechts omwille van Allaah en om een dubbele beloning te verkrijgen, insha Allaah.
Voor degenen die deze Shaykh niet kennen, zijn lezingen zijn hier te downloaden.
Moge Allaah hem beschermen tegen de onrechtvaardigen en zijn vrijlating bespoedigen.amin

geschreven door:zuster Sakina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten