zondag 4 oktober 2009

Informatie steunpunt



GESTOLEN KINDEREN




Vier gestolen kinderen, één jaar na de uithuisplaatsing
door de Jeugdzorg

foto van website


In Nederland woedt ook een oorlog.

Sinds 20 april 2000 woedt er in Nederland een hevige oorlog tussen de "Stichting Jeugdzorg Zeeland" en mij. Maar liefst VIER van onze kinderen werden met een politie overvalteam uit ons huis gehaald. Afspraken die met de gezinsvoogd zijn gemaakt bleken van geen enkele waarde te zijn. De voogdij heeft "zorg" en daarom kwamen ze onze kinderen halen om te zien of hun "zorg" misschien terecht kon zijn.

Kinderrechter????

Een kinderrechter bestaat niet in Nederland. De kinderrechter is een "slaaf" van de jeugdvoogdij. De Kinderrechter spreekt alleen in het belang van de jeugdvoogdij en NOOIT in het belang van het kind en HELEMAAL NOOIT in het belang van ouders die van hun eigen kinderen houden.

Wettelijke opdracht!!!!
De wettelijke opdracht van de jeugdvoogdij is ouders en kinderen te verenigen, dus bij elkaar te brengen. Doet de voogdij dit?? NEE, NOOIT!!!!!!

Wat wel????

Als ouders zoals wij, ook zelf iets kunnen zeggen start de jeugdvoogdij een procedure om je als ouder uit de ouderlijke macht te zetten. Ouders wees gewaarschuwd: Gemiddeld in iedere Nederlandse schoolklas zit al één kind wat onder toezicht is gesteld.Ook uw kind loopt gevaar, net als die van ons. Ook wij waren een gewoon gezin met gewoon normale kinderen waar niets mee aan de hand was. Lieve kinderen, daar kan de voogdij iets mee!! Je kind wordt onder je ogen VERPEST!!!!!! JE KUNT ER NIETS TEGEN DOEN!!!!!! WEES GEWAARSCHUWD!!!!!!
Je kinderen worden van je vervreemd. De kinderen worden door de voogdij gestimuleerd om hun ouders te HATEN

Geen opmerkingen:

Een reactie posten