vrijdag 2 oktober 2009

Loverboys richtten zich op moslimas

Loverboys richten zich op moslima‘s
Steeds meer minderjarige islamitische meisjes worden de laatste tijd slachtoffer van loverboys. Ze richten zich speciaal op deze moslima‘s omdat ze gemakkelijk met hun geloof zijn te chanteren. Dat zegt hulpverlener Han Siemelink van de stichting Olde Vechte. De loverboys dreigen de meisjes hun familie in te zullen lichten als ze uit de prostitutie stappen. ‘Op die manier zetten ze hun slachtoffers volkomen klem‘, aldus Siemelink. ‘Seks voor het huwelijk is volgens de Islam nu eenmaal verboden. Meisjes die dat verbod overtreden, worden in de regel door de familie verstoten.‘

Steeds vaker hoor je dat veel moslima's meisjes vooral van marokkaanse afkomst terecht komen in de protistutie,of worden aangerand,of worden verkracht.En die meiden zijn dus bang om iets te ondernemen.Voel je aangesproken of ken je iemand dan moet je goed verder lezen.

Ten eerste moge Allah Inshallah iedereen zwaar straffen die aan aanranding en verkrachting doet. Amien

Waarom ik dit zeg omdat ik zat meiden ken die dit overkomen is en ik wordt er ook schijtziek van vooral omdat de meeste van je eigen soort is ! En dan met ramadan ze3hma in de moskee zitten en heilig doen terwijl je paar maanden later meisjes aanrand,verkracht en als loverboy te werk gaat, Allah ziet Allah straft !

Maar nu verder over het onderwerp. Deze meiden zijn bang om aangifte te doen,bang dat familie erachter komt en ze worden vestoten,afgeslacht,vermoord, dus ze blijven met de trauma zitten,zoeken geen hulp, en zijn simpel slachtoffer voor chantage praktijken,dus ze GAAN ermee door, of ze denken dat het afgelopen is maar op een dag overkomt ze het weer enso enso.

Sorry ? Bang om afgeslacht te worden? Bang om vermoord te worden ? Bang om verstoten te worden ? maar niet bang voor de straf van Allah dan, nee dan benje echt niet bang voor Allah maar benje bang voor die honden,sorry honden is nog te respectvol.

Diegene moeten goed nadenken,voel je je alleen,voel je die pijn,voel je je bedreigt maar Allah ziet alles,dus HIJ hoop voor jou dat jij bij HEM hulp zoekt,door te bidden en hulp vraagt aan hem,afstand neemt van dat tuig,je sterk opstelt,durft hulp te zoeken want er zijn zat instanties die hulp bieden,ook speciaal voor moslima's. Desnoods ga je naar de moskee en vraag je het daar, denkje dat ze je gaan uitlachen?, confronteer dat tuig met Allah, dat is de allerbeste OPLOSSING ! Confronteer hun met Allah .

En aangifte doen dat ligt aan jou,het vertellen aan je familie ligt aan jou,maar alsje dat niet doet zul je altijd gebrandmerkt zijn voor het leven,dan denken ze.. HAAR kan je chanteren,ze durft toch niks te doen, STAP eruit nu het nog kan, en ZOEK hulp, en CONFRONTEER ze met Allah. Geef ze aan ! liever eenmaal nog pijn hebben door dat tuig en ze laten weten dat het afgelopen is en dat je voor Allahs hulp kiest dan doorgaan en gestraft worden later in je graf en in het hiernamaals omdat je GEEN hulp zocht bij Allah en mee door ging ! (geloof me ZIJN straf is 100.000000 x zwaarder dan die pijn van dat tuig)

Je zou zeggen jij hebt makkelijk praten,je bent een gozer,je weet niet wat hun meemaken of hoe ze zich voelen, nou dan zal ik je wat vertellen.

In PALESTINA zitten honderden palestijnse meiden gevangen in isralische gevangenissen in de leeftijd van 14 tot 20, ja je hoort het van de leeftijd 14 tot 20. en die meiden die worden misbruikt,aangerand,verkracht door israelische soldaten. Dagelijks, niemand die ze ziet,niemand die ze hoort, die meiden bidden elke dag tot Allah, zij weten dat ZIJN hulp ooit zal komen en ZIJN bestraffing over al die TUIG zal neerdalen. Ik heb dat op tv gezien dat een palestijne meid werd geintervieuwd van 16 en vertelde wat er allemaal met haar gebeurde. DAGELIJKS, zij kunnen niks doen, daar is geen recht. maar de moslima''s hier moeten een voorbeeld nemen,en deze tuig aangeven en hulp zoeken,WEES BLIJ dat je het hier wel kan doen.

Al is het je eigen familielid die jou wat aan heeft gedaan,wat denkje zelf,je ouders zullen niet geloven,of schande, alsje dat denkt ben je al zelf hulpeloos verloren,want als je ouders om je geven zullen ze je wel geloven. en zoals ik zei liever huis uit worden geschopt of afgeslacht worden met Allahs recht in je hart dan ermee zitten en de pijn elke dag voelen ! Diegene wiens bloedverwanten dit laten overkomen moeten weten dat je LEF moet hebben voor Allah en hen moet aangeven,ookal is het familie,dan moet je het juist zeggen, ZIJ zullen ten schande hier worden aangelegd en in het hiernamaals hard woren gestraft INSHALLAH.

Stuur dit door en laat jezelf of andere weten dat deze praktijken afgelopen moeten zijn en ALLAH alles ziet en straft !

Amien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten